Bandenwebshop Tirendo start ook in België

De Duitse webshop Tirendo is ook van start gegaan in België. Dit is het achtste Europese land waar Tirendo actief is sinds haar oprichting in 2011.

De vanuit Berlijn opererende onderneming doet ook zaken in Zwitserland, Frankrijk, Oostenrijk, Duitsland, Polen, Nederland en Zweden. De online bestelde zomer-, winter- en all-seasonbanden kunnen worden afgeleverd op een huisadres of een montageadres naar keuze. Tirendo kent naar eigen zeggen een "intensieve samenwerking met de grootste en meest prestigieuze groothandels in heel Europa." Voor de selectie van kan de Belgische bezoeker resultaten van bandentests raadplegen, in samenwerking met de ADAC. Ook het bandenlabel wordt weergegeven.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Bandenwebshop Tirendo start ook in België - Automobielmanagement.nl

Bandenwebshop Tirendo start ook in België

De Duitse webshop Tirendo is ook van start gegaan in België. Dit is het achtste Europese land waar Tirendo actief is sinds haar oprichting in 2011.

De vanuit Berlijn opererende onderneming doet ook zaken in Zwitserland, Frankrijk, Oostenrijk, Duitsland, Polen, Nederland en Zweden. De online bestelde zomer-, winter- en all-seasonbanden kunnen worden afgeleverd op een huisadres of een montageadres naar keuze. Tirendo kent naar eigen zeggen een "intensieve samenwerking met de grootste en meest prestigieuze groothandels in heel Europa." Voor de selectie van kan de Belgische bezoeker resultaten van bandentests raadplegen, in samenwerking met de ADAC. Ook het bandenlabel wordt weergegeven.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding