Het naslagwerk bevat voertuigspecifieke vervangingsonderdelen en universele delen voor voertuigairconditioning, alsmede koudemiddeloliën.  In totaal zijn er meer dan 2600 producten opgenomen voor 56 verschillende merken en meer dan 1700 modellen (personen- en lichte bedrijfswagens).

Voor het eerst vermeldt de catalogus ook meer dan tachtig alternatieve componenten die parallel lopen met het origineel op het gebied van aircocompressoren en -condensors. Deze componenten zijn bijzonder geschikt om oudere voertuigen te herstellen, rekening houdend met de actuele waarde.

Alle nieuw toegevoegde componenten worden in het begin vermeld, de geschrapte componenten op het einde. Daarnaast helpen symbolen om de productkenmerken gemakkelijker te begrijpen. Ook is steeds aangegeven of een condensor, verdamper en interieurventilator respectievelijk uitgerust zijn met een filterdroger, expansieventiel of ventilatorregeleenheid. Producten rond het thema werkplaatsuitrusting van Hella Nussbaum Solutions sluiten het productscala van de catalogus af.

De nieuwe catalogus is er behalve in het Nederlands ook in het Frans, Engels, Duits, Spaans, Italiaans, Russisch, Turks en Pools.