Veam Automaterialen neemt grossier Roberts over

Grossiersgroep Veam neemt per 1 september de Groningse automaterialengrossier Roberts (voorheen Accuhuis Roberts) over.

Roberts heeft twaalf medewerkers en realiseerde vorig jaar een omzet van ruim 2,6 miljoen euro. Veam is gevestigd in Heerenveen, Drachten, Emmeloord, Leeuwarden, Raalte en Deventer. De werkgebieden sluiten volgens Veam-directeur Gerrit Veenstra naadloos op elkaar aan. Door de overname komt de grossiersgroep dit jaar uit op een geschatte jaaromzet van ruim achttien miljoen euro. Inclusief Roberts, dat na de integratie Veam Roberts zal gaan heten, telt de Veam-groep nu zeven vestigingen en ruim zeventig personeelsleden.

In een toelichting zegt Veenstra dat de directie van Roberts "als uitkomst van een strategische discussie over de toekomst van de onderneming" besloten heeft aansluiting te zoeken bij "een sterke noordelijke marktpartij." Na drie maanden was de deal rond met Veam, dat lid is van het grossiersnetwerk Vrooam en Bosch First Supplier is. Daardoor kan het nu ook in de provincie Groningen volle ondersteuning bieden aan Bosch Injection Systems en de werkplaatsconcepten Bosch Car Service en Auto Crew. Veam is nu actief in vier provincies.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

ik wil met deze Gerrit Veenstra feliciteren met de uitbreiding van zijn bedrijf.

Geplaatst door: kees boot op

Een bericht voor de heer Kees Boot (die op dit bericht reageerde). Kees, heb ik je vroeger gekend via de Hemcar Alphen aan den Rijn? Graag een reactie via http://www.dulcevida.nl Groet!

Geplaatst door: Petra van der Hoeven-van der Hoorn op
Veam Automaterialen neemt grossier Roberts over - Automobielmanagement.nl

Veam Automaterialen neemt grossier Roberts over

Grossiersgroep Veam neemt per 1 september de Groningse automaterialengrossier Roberts (voorheen Accuhuis Roberts) over.

Roberts heeft twaalf medewerkers en realiseerde vorig jaar een omzet van ruim 2,6 miljoen euro. Veam is gevestigd in Heerenveen, Drachten, Emmeloord, Leeuwarden, Raalte en Deventer. De werkgebieden sluiten volgens Veam-directeur Gerrit Veenstra naadloos op elkaar aan. Door de overname komt de grossiersgroep dit jaar uit op een geschatte jaaromzet van ruim achttien miljoen euro. Inclusief Roberts, dat na de integratie Veam Roberts zal gaan heten, telt de Veam-groep nu zeven vestigingen en ruim zeventig personeelsleden.

In een toelichting zegt Veenstra dat de directie van Roberts "als uitkomst van een strategische discussie over de toekomst van de onderneming" besloten heeft aansluiting te zoeken bij "een sterke noordelijke marktpartij." Na drie maanden was de deal rond met Veam, dat lid is van het grossiersnetwerk Vrooam en Bosch First Supplier is. Daardoor kan het nu ook in de provincie Groningen volle ondersteuning bieden aan Bosch Injection Systems en de werkplaatsconcepten Bosch Car Service en Auto Crew. Veam is nu actief in vier provincies.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

ik wil met deze Gerrit Veenstra feliciteren met de uitbreiding van zijn bedrijf.

Geplaatst door: kees boot op

Een bericht voor de heer Kees Boot (die op dit bericht reageerde). Kees, heb ik je vroeger gekend via de Hemcar Alphen aan den Rijn? Graag een reactie via http://www.dulcevida.nl Groet!

Geplaatst door: Petra van der Hoeven-van der Hoorn op