Elring, Nexus en Unimotive bij AD Grossiers

De grossiers van AD Benelux breiden hun assortiment uit met drie nieuwe productlijnen: pakkingen van Elring, mechanische trekkers van Nexus en Tyre Pressure Monitoring Systems van Unimotive.

Het Duitse Elring heeft een programma dat 97 procent van de markt dekt. Ook Nexus is van Duitse komaf; de AD Grossiers verlenen levenslange garantie op dit gereedschap. Met de Tyre Pressure Monitoring Systemen van Unimotive speelt AD Benelux in op wetgeving vanaf november 2014. Per die datum moeten alle nieuwe auto’s zijn uitgerust met een systeem om de bandendruk te controleren. Met vier universele multisensoren van Unimotive wordt volgens AD negentig procent van de markt afgedekt.  Beide systemen (OE en universeel) zijn te activeren en te testen met de Unimotive programmeertool.

AD Benelux en de AD Grossiers staan 15, 16 en 17 oktober op de Auto Professioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Hardenberg, waar ze onder meer deze nieuwe producten tonen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Elring, Nexus en Unimotive bij AD Grossiers - Automobielmanagement.nl

Elring, Nexus en Unimotive bij AD Grossiers

De grossiers van AD Benelux breiden hun assortiment uit met drie nieuwe productlijnen: pakkingen van Elring, mechanische trekkers van Nexus en Tyre Pressure Monitoring Systems van Unimotive.

Het Duitse Elring heeft een programma dat 97 procent van de markt dekt. Ook Nexus is van Duitse komaf; de AD Grossiers verlenen levenslange garantie op dit gereedschap. Met de Tyre Pressure Monitoring Systemen van Unimotive speelt AD Benelux in op wetgeving vanaf november 2014. Per die datum moeten alle nieuwe auto’s zijn uitgerust met een systeem om de bandendruk te controleren. Met vier universele multisensoren van Unimotive wordt volgens AD negentig procent van de markt afgedekt.  Beide systemen (OE en universeel) zijn te activeren en te testen met de Unimotive programmeertool.

AD Benelux en de AD Grossiers staan 15, 16 en 17 oktober op de Auto Professioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Hardenberg, waar ze onder meer deze nieuwe producten tonen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding