Dit zeggen Algemeen Directeur Kim Yong-Sung en Verkoopdirecteur Thomas Schlich in een interview met Neue Reifenzeitung.

In Groot-Brittannië telt het netwerk nu vierhonderd bandenverkopers en in Italië driehonderd. Met Duitsland als eerste wil Kumho nu ook andere Europese markten betreden. In 2011 waren hiervoor ook al plannen, maar deze werden toen afgeblazen. Het concept behelst een shop-in-shop-vestiging, compleet met banden en promotiemateriaal. De dealers ontvangen een trainingsprogramma en ondersteuning bij promotie. Zij kunnen rekenen op gunstige inkoopcondities, een certificaat als officieel dealer en worden vermeld op Kumho’s website.

Volgens Neue Reifenzeitung zijn er in Duitsland inmiddels dertig inschrijvingen. Volgend jaar wil men hier vijftig aan toevoegen. In 2017 moet het Duitse netwerk driehonderd dealers tellen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding