USN-Centuri breidt programma uit met NGK bobines

Met bobines van NGK heeft USN gekozen voor producten met bewezen eerstemontagekwaliteit.

NGK is een belangrijke partner van automobielfabrikanten. Het bedrijf heeft een bobineassortiment samengesteld dat op de markt zijn gelijke niet kent, zo zegt USN dat mede daarom voor het merk NGK heeft gekozen. In het centrale magazijn in Harderwijk is het totale NGK-bobineprogramma opgeslagen, wetende 350 items. De dekking die deze voorraad oplevert voor het Benelux-wagenpark is 96 procent. Alle 39 vestigingen van USN hebben een stock die ruim 85 procent dekking genereert. USN zegt wederom er niet voor gekozen te hebben de voorraad in te krimpen maar die juist uit te breiden, zodat het bedrijf zich onderscheidt en de klanten maximaal kunnen profiteren.

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

USN-Centuri breidt programma uit met NGK bobines - Automobielmanagement.nl

USN-Centuri breidt programma uit met NGK bobines

Met bobines van NGK heeft USN gekozen voor producten met bewezen eerstemontagekwaliteit.

NGK is een belangrijke partner van automobielfabrikanten. Het bedrijf heeft een bobineassortiment samengesteld dat op de markt zijn gelijke niet kent, zo zegt USN dat mede daarom voor het merk NGK heeft gekozen. In het centrale magazijn in Harderwijk is het totale NGK-bobineprogramma opgeslagen, wetende 350 items. De dekking die deze voorraad oplevert voor het Benelux-wagenpark is 96 procent. Alle 39 vestigingen van USN hebben een stock die ruim 85 procent dekking genereert. USN zegt wederom er niet voor gekozen te hebben de voorraad in te krimpen maar die juist uit te breiden, zodat het bedrijf zich onderscheidt en de klanten maximaal kunnen profiteren.

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding