Damien Martin verkoopdirecteur Sogefi Aftermarket

Bij de Sogefi Aftermarket Divisie is Damien Martin benoemd tot verkoopdirecteur Frankrijk, Benelux, Spanje en Portugal.

De 46-jarige Belg studeerde Marketing and Management aan de HEC St Louis Management School in Brussel. Hij begon zijn loopbaan bij Coca-Cola België en stapte in 1990 over naar Valeo Distribution Group Benelux. Later bekleedde hij diverse posities binnen de Norauto Group. In 2005 begon Martin bij de Bosch Group als internationaal verkoopdirecteur voor key accounts.

In zijn nieuwe rol bij Sogefi gaat Damien Martin rapporteren aan Andrea Taschini, General Manager van de aftermarketdivisie.

Damien Martin verkoopdirecteur Sogefi Aftermarket - Automobielmanagement.nl

Damien Martin verkoopdirecteur Sogefi Aftermarket

Bij de Sogefi Aftermarket Divisie is Damien Martin benoemd tot verkoopdirecteur Frankrijk, Benelux, Spanje en Portugal.

De 46-jarige Belg studeerde Marketing and Management aan de HEC St Louis Management School in Brussel. Hij begon zijn loopbaan bij Coca-Cola België en stapte in 1990 over naar Valeo Distribution Group Benelux. Later bekleedde hij diverse posities binnen de Norauto Group. In 2005 begon Martin bij de Bosch Group als internationaal verkoopdirecteur voor key accounts.

In zijn nieuwe rol bij Sogefi gaat Damien Martin rapporteren aan Andrea Taschini, General Manager van de aftermarketdivisie.