‘Voor 17.00 uur besteld, betekent de volgende werkdag de banden in huis. Met deze snellere levertijd komen we tegemoet aan de vraag van onze klanten’, aldus VDB dat zegt veel waarde te hechten aan de zeer brede voorraadpositie en accurate logistieke dienstverlening. Zeker met het oog op het komende winterseizoen. De ervaring leert dat de vraag bij kouder weer en sneeuw plotseling omhoog schiet. Dan is een goede beschikbaarheid in combinatie met een langere besteltijd essentieel voor een optimale serviceverlening. Voor komend winterseizoen heeft VDB een ruim assortiment in premium, quality en budgetbrands beschikbaar, aangevuld met de private labels Novex en Blackstone.

Recentelijk heeft VDB zijn private label Novex een upgrade gegeven met onder andere de introductie van het nieuwe winterprofiel de Snowspeed 3 en Novex All season. In totaal heeft Novex nu 52 wintermaten en 39 maten in all season beschikbaar. Met Novex biedt VDB zijn klanten het juiste alternatief naast de bestaande premiummerken. Ook het succesvolle budgetmerk Hifly heeft een flinke uitbreiding in het wintermatenpakket ondergaan.