En als de pilot succesvol verloopt, kunnen garagebedrijven binnenkort bij de USN-grossier ook terecht voor handgereedschap van Beta.

In de magazijnen van USN’s centraal kantoor in Harderwijk liggen 350 referenties van NGK-bobines, samen goed voor 96 procent van het rijdend wagenpark. Op de 38 filialen liggen tachtig referenties, waarmee tachtig procent dekking gegarandeerd is. Nieuw in het leveringsprogramma zijn verder luchtmassameters van gerenommeerde OE-leveranciers als Hoffer, Denso, Pierburg, VDO en Bosch. Ook hier geldt een marktdekking van 96 procent (240 referenties) vanuit de centrale organisatie en tachtig procent (44 referenties) op filiaalniveau. En als toevoeging op de Quinton Hazell-koppelingssets levert USN-Centuri nu ook sets van Valeo. Hier gaat het om 460 referenties. De brutoprijs van de Valeo-sets zal circa twintig procent hoger liggen dan die van QH..

Last but not least is USN-Centuri op zes filialen begonnen met een pilot om handgereedschap van Beta aan te bieden. Begin 2014 volgt een evaluatie en zal worden bepaald of ook de andere grossiers uit het landelijk dekkende netwerk Beta gaan aanbieden.

Autoprof Hardenberg duurt van 15 t/m 17 oktober. Bezoek kan alleen via online voorregistratie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding