Tweede bandenhotel Kwik-Fit voor boven de rivieren

Kwik-Fit opent in Harderwijk een tweede bandenhotel en gaat daar voor de opslag en distributie van de banden samenwerken met Ploeger Logistics. Vanuit Harderwijk zullen dagelijks ruim honderd van de 182 Kwik-Fits boven de rivieren worden bediend.

Kwik-Fit zegt voor de uitbreiding te hebben gekozen vanwege ‘de aanhoudende groei in de verkoop van winterbanden en een continue toename van het aantal winterbandenwissels’.  De keuze voor een locatie in het midden van het land zorgt voor een afname van 350 duizend distributiekilometers, heeft Kwik-Fit uitgerekend.

Tijdens de wisselperiodes voor en na de winter verplaatst Kwik-Fit meer dan twee miljoen autobanden. Het bandenhotel van Kwik-Fit in Etten-Leur (22 duizend m2) is door de aanhoudende groei te klein geworden en Kwik-Fit werkt daarom tot nu toe met acht kleinschalige bandenhotels verspreid over Nederland. Maar Paul van der Leer, de logistieke directeur  van Kwik-Fit, kiest voor een structurele oplossing. "We starten daarom nu ons tweede grootschalige bandenhotel. We hebben na een uitgebreide tender gekozen voor een samenwerking met Ploeger Logistics."

Adwin Ploeger, directeur bij Ploeger Logistics in Harderwijk: Wij leveren Kwik-Fit een bijna volledig geautomatiseerde logistieke oplossing, werken snel en flexibel en hebben een warehouse op de juiste plek."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Tweede bandenhotel Kwik-Fit voor boven de rivieren - Automobielmanagement.nl

Tweede bandenhotel Kwik-Fit voor boven de rivieren

Kwik-Fit opent in Harderwijk een tweede bandenhotel en gaat daar voor de opslag en distributie van de banden samenwerken met Ploeger Logistics. Vanuit Harderwijk zullen dagelijks ruim honderd van de 182 Kwik-Fits boven de rivieren worden bediend.

Kwik-Fit zegt voor de uitbreiding te hebben gekozen vanwege ‘de aanhoudende groei in de verkoop van winterbanden en een continue toename van het aantal winterbandenwissels’.  De keuze voor een locatie in het midden van het land zorgt voor een afname van 350 duizend distributiekilometers, heeft Kwik-Fit uitgerekend.

Tijdens de wisselperiodes voor en na de winter verplaatst Kwik-Fit meer dan twee miljoen autobanden. Het bandenhotel van Kwik-Fit in Etten-Leur (22 duizend m2) is door de aanhoudende groei te klein geworden en Kwik-Fit werkt daarom tot nu toe met acht kleinschalige bandenhotels verspreid over Nederland. Maar Paul van der Leer, de logistieke directeur  van Kwik-Fit, kiest voor een structurele oplossing. "We starten daarom nu ons tweede grootschalige bandenhotel. We hebben na een uitgebreide tender gekozen voor een samenwerking met Ploeger Logistics."

Adwin Ploeger, directeur bij Ploeger Logistics in Harderwijk: Wij leveren Kwik-Fit een bijna volledig geautomatiseerde logistieke oplossing, werken snel en flexibel en hebben een warehouse op de juiste plek."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding