Naast het prolongeren van de samenwerking met Kühne, blijft Comma ook zelf investesteren in het uitbouwen van het merk in Nederland en België. In de afgelopen maanden heeft Comma het assortiment uitgebreid en de Nederlandstallige website vernieuwd. Comma zoekt nadrukkelijk de media op en staat het assortiment van dit bedrijf volledig in Tecdoc. Verder ondersteunt Comma groothandels met een eigen buitendienst en beheert zijn eigen voorraad in Nederland om snelle leveringen mogelijk te maken.

Comma biedt een uitgebreide productassortiment smeermiddelen, chemicaliën en onderhoudsproducten voor personenauto’s en bedrijfswagens. Comma levert zijn producten in meer dan veertig landen aan zowel professionele monteurs als aan automobilisten. http://www.commaoil.com/

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding