Na een testfase waarin zowel Volvo’s webshop als het dealernetwerk kennis gemaakt heeft met het systeem, is Volvo nu volledig actief binnen Part-One.

In navolging van Audi, BMW/Mini, Ford, Hyundai, Mercedes/Smart, SEAT, Skoda en Volkswagen is Volvo het elfde merk binnen Part-One. Met Volvo erbij zijn nu de originele onderdelen van ruim 1 op de 3 auto’s van het rijdend wagenpark in Nederland te vinden en te bestellen in Part-One.

Part-One is in 2009 opgezet door een aantal samenwerkende Nederlandse importeurs. Het aantal gebruikers is volgens het platform groeitende. De verwachting is dat het aantal merken en importeurs in de komende tijd verder uitgebreid zal worden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding