Deze lijn van Kavo Parts is geen vervanging van de huidige, "nog steeds succesvolle" MK Kashiyama remblokken, maar is additioneel. "De klant kan kiezen", aldus André van Leeuwen, Managing Director bij KAVO. "Met de nieuwe remblokkenlijn beschikt de klant over een kwalitatief hoogwaardig product voor een budgetprijs."

De remblokken voldoen aan de Europese standaards (ECE R90). Het grote verschil met de originele Japanse remblokken van MK Kashiyama is de meer dan 25 procent lagere bruto prijsstelling. "Hiermee slaat Kavo hard terug tegen de ‘Best Buy’-ontwikkeling in de markt." Onder dit label introduceerde Van Heck in september een eigen budgetlijn. 

Volgens Stefan Opstal, Sales Manager Benelux bij KAVO, is de remblokkenlijn al jarenlang succesvol in de export. "Maar de tijd is nu rijp om dit ook in de Nederlandse markt te introduceren. De MK Kashiyama remblokkenlijn blijft gewoon bestaan, maar de keus is aan de klant." De remblokken staan al in Tecdoc en Aldoc, binnenkort worden hier de bruto prijzen aan toegevoegd. Met de nieuwe remblokkenlijn is het complete Aziatische wagenpark afgedekt.