Vorig jaar heeft Staadegaard met de overname van Van Rijn Automaterialen de eerste stappen in Overijssel gezet. Met de aansluiting van Materic wordt het werkgebied in Overijssel vergroot. Gezamenlijk kunnen de ondernemingen door schaalgrootte efficiënter werken en verdere groei mogelijk maken. Materic blijft actief onder eigen naam en ook directeur Eric Hesselink blijft verbonden aan de vestiging in Denekamp.

Staadegaard is sterk vertegenwoordigd in Noord-Brabant, Gelderland en Overijssel en was op zoek naar verdere uitbreiding in Overijssel. Doordat Materic en Staadegaard beide opereren als AD Grossier, aangesloten bij het netwerk van AD Benelux, zijn volgens beide partijen "duidelijke synergievoordelen te behalen." Met de samenvoeging ontstaat een grossiersorganisatie met  dertien vestigingen en 125 medewerkers.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding