Ype Kramer Leeuwarden sluit zich aan bij GroupAuto

Automaterialengrossier Ype Kramer in Leeuwarden wordt lid van GroupAuto.

Het Friese bedrijf, opgericht in 1985, levert onder meer automaterialen, gereedschappen, banden, accessoires en toebehoren. In zijn regio gaat het ook de trainingen, concepten en de CarXpert-formule aanbieden. De recentelijk aangekondigde samenwerking van GroupAuto met Sator speelt Kramer in de kaart, aangezien Havam en Harrems huisleverancier zijn.

Freek Blekxtoon van GroupAuto is blij met Kramer. "Wij hadden nog geen grossier in Leeuwarden, waar Kramer een toonaangevende speler is. Samen kunnen wij nu de CarXpert-formule uitrollen en andere diensten voor de klanten gaan organiseren. Op zeer korte termijn zullen wij nog een groot aantal nieuwe grossiersleden kunnen melden, van diverse bloedgroepen. De keuze van GroupAuto om met marktleider Sator te gaan samenwerken werpt duidelijk haar vruchten af."

Ype Kramer Leeuwarden sluit zich aan bij GroupAuto - Automobielmanagement.nl

Ype Kramer Leeuwarden sluit zich aan bij GroupAuto

Automaterialengrossier Ype Kramer in Leeuwarden wordt lid van GroupAuto.

Het Friese bedrijf, opgericht in 1985, levert onder meer automaterialen, gereedschappen, banden, accessoires en toebehoren. In zijn regio gaat het ook de trainingen, concepten en de CarXpert-formule aanbieden. De recentelijk aangekondigde samenwerking van GroupAuto met Sator speelt Kramer in de kaart, aangezien Havam en Harrems huisleverancier zijn.

Freek Blekxtoon van GroupAuto is blij met Kramer. "Wij hadden nog geen grossier in Leeuwarden, waar Kramer een toonaangevende speler is. Samen kunnen wij nu de CarXpert-formule uitrollen en andere diensten voor de klanten gaan organiseren. Op zeer korte termijn zullen wij nog een groot aantal nieuwe grossiersleden kunnen melden, van diverse bloedgroepen. De keuze van GroupAuto om met marktleider Sator te gaan samenwerken werpt duidelijk haar vruchten af."