Kühne sluit Schiedam, Hoogeveen en Veldhoven

Kühne-eigenaar Sator sluit op 27 december om 12.00 uur de deuren van de filialen in Schiedam, Hoogeveen en Veldhoven. Dat gebeurt direct na vertrek van de CarGo-levering.

Vanaf de eerstvolgende werkdag, 30 december, worden de CarGo-leveringen gecombineerd verzorgd vanuit de APLogistics-vestigingen in Schiedam, Amsterdam, Venlo, Nieuwleusen en Hoevelaken. In een beperkt aantal gevallen zullen de aflevertijden als gevolg van de gewijzigde filialenstructuur veranderen. Ook het eventueel afhalen van goederen verplaatst zich naar deze locaties.

In het weekeinde van zaterdag 28 december en zondag 29 december gaat Kühne over op het ICT-platform van Sator. Met ingang van 30 december kunnen klanten ook bestellingen doen via PartsNet. Verder wordt het Kühne-assortiment per 2 januari uitgebreid met een aantal lijnen, waaronder Bosch, Nissens, Sachs, Nipparts en Quinton Hazell. De AutoMasterBase wordt navenant aangepast.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Kühne sluit Schiedam, Hoogeveen en Veldhoven - Automobielmanagement.nl

Kühne sluit Schiedam, Hoogeveen en Veldhoven

Kühne-eigenaar Sator sluit op 27 december om 12.00 uur de deuren van de filialen in Schiedam, Hoogeveen en Veldhoven. Dat gebeurt direct na vertrek van de CarGo-levering.

Vanaf de eerstvolgende werkdag, 30 december, worden de CarGo-leveringen gecombineerd verzorgd vanuit de APLogistics-vestigingen in Schiedam, Amsterdam, Venlo, Nieuwleusen en Hoevelaken. In een beperkt aantal gevallen zullen de aflevertijden als gevolg van de gewijzigde filialenstructuur veranderen. Ook het eventueel afhalen van goederen verplaatst zich naar deze locaties.

In het weekeinde van zaterdag 28 december en zondag 29 december gaat Kühne over op het ICT-platform van Sator. Met ingang van 30 december kunnen klanten ook bestellingen doen via PartsNet. Verder wordt het Kühne-assortiment per 2 januari uitgebreid met een aantal lijnen, waaronder Bosch, Nissens, Sachs, Nipparts en Quinton Hazell. De AutoMasterBase wordt navenant aangepast.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding