EPS Automotive start met filters CoopersFiaam

Met ingang van januari 2014 introduceert EPS Automotive haar nieuwe lijn filters van het merk CoopersFiaam, voor het volledige Europese wagenpark.

CoopersFiaam behoort tot de Sogefi-groep, producent voor zowel de after market als autofabrikanten. CoopersFiaam wordt volgens dezelfde standaard en in dezelfde productiestraten vervaardigd als de OEM-leveringen. Behalve de merknaam CoopersFiaam voert de onderneming ook  onder meer Purflux, Fram en Technocar.

Voor EPS Automotive completeert  de introductie van filters het assortiment en zorgt ze voor synergie met de overige productlijnen. Al meerdere jaren verkoopt EPS Automotive filters van Jakoparts, met toepassing voor Aziatische automerken. Eerder al introduceerde EPS Automotive stuurdelen van Bendix, lagers van Bendix lagers en de volledige Sinatec en Unimotive lijn.

EPS Automotive start met filters CoopersFiaam - Automobielmanagement.nl

EPS Automotive start met filters CoopersFiaam

Met ingang van januari 2014 introduceert EPS Automotive haar nieuwe lijn filters van het merk CoopersFiaam, voor het volledige Europese wagenpark.

CoopersFiaam behoort tot de Sogefi-groep, producent voor zowel de after market als autofabrikanten. CoopersFiaam wordt volgens dezelfde standaard en in dezelfde productiestraten vervaardigd als de OEM-leveringen. Behalve de merknaam CoopersFiaam voert de onderneming ook  onder meer Purflux, Fram en Technocar.

Voor EPS Automotive completeert  de introductie van filters het assortiment en zorgt ze voor synergie met de overige productlijnen. Al meerdere jaren verkoopt EPS Automotive filters van Jakoparts, met toepassing voor Aziatische automerken. Eerder al introduceerde EPS Automotive stuurdelen van Bendix, lagers van Bendix lagers en de volledige Sinatec en Unimotive lijn.