AutoTechnica Amsterdam naar GroupAuto

Automaterialengrossier AutoTechnica in Amsterdam heeft zich aangesloten bij GroupAuto.

Eigenaar Berry Jansen bezit ook Bergam, dat als zelfstandig onderneming elf verkooppunten onder de naam Brezan exploiteert in Noord- en Zuid Holland. Autotechnica is volgens hem echter een onafhankelijke onderneming en op een andere leest geschoeid. "Toen wij in 2007 AutoTechnica overnamen, hebben we er voor gekozen om het bedrijf met een eigen identiteit te laten voortbestaan. De klantenkring is totaal anders dan die van de Bergam-vestigingen. Ook het assortiment is voor een groot deel anders opgebouwd. Dat is een bewuste keuze, die we nu nog verder gaan doorvoeren. Met GroupAuto kun je gebruik maken van de ervaring van andere vrije ondernemingen en staat een palet aan diensten ter beschikking voor onze klanten, dat goed bij hen aansluit."

De keuze voor GroupAuto motiveert Jansen onder meer vanuit de logistiek, die voornamelijk door Havam wordt gedaan. Ook de andere partnerleveranciers van GroupAuto – zoals Bosal, Brembo en Textar via ABS en GKN – vindt hij goed passen bij AutoTechnica, dat via Sator-dochter Harrems ook een ToolShop heeft. "Uitbreiding naar een tweede Autotechnica-vestiging staat op het verlanglijstje",  aldus Jansen.

Directeur Freek Blekxtoon van GroupAuto wijst erop dat zijn organisatie in Amsterdam nog geen vrije grossier in auto-onderdelen had zitten. Hij denkt de komende maand nog veel grossiers te kunnen werven. "Wij zijn hard bezig de witte plekken op de kaart in te vullen. De animo is enorm en gezien diverse andere bewegingen in de markt denken wij dat een aantal grossiers snel een keuze zal maken. Heel veel opties zijn er namelijk niet meer als je wilt samenwerken, en ik denk dat totaal ongebonden grossiers het niet gaan redden."

AutoTechnica Amsterdam naar GroupAuto - Automobielmanagement.nl

AutoTechnica Amsterdam naar GroupAuto

Automaterialengrossier AutoTechnica in Amsterdam heeft zich aangesloten bij GroupAuto.

Eigenaar Berry Jansen bezit ook Bergam, dat als zelfstandig onderneming elf verkooppunten onder de naam Brezan exploiteert in Noord- en Zuid Holland. Autotechnica is volgens hem echter een onafhankelijke onderneming en op een andere leest geschoeid. "Toen wij in 2007 AutoTechnica overnamen, hebben we er voor gekozen om het bedrijf met een eigen identiteit te laten voortbestaan. De klantenkring is totaal anders dan die van de Bergam-vestigingen. Ook het assortiment is voor een groot deel anders opgebouwd. Dat is een bewuste keuze, die we nu nog verder gaan doorvoeren. Met GroupAuto kun je gebruik maken van de ervaring van andere vrije ondernemingen en staat een palet aan diensten ter beschikking voor onze klanten, dat goed bij hen aansluit."

De keuze voor GroupAuto motiveert Jansen onder meer vanuit de logistiek, die voornamelijk door Havam wordt gedaan. Ook de andere partnerleveranciers van GroupAuto – zoals Bosal, Brembo en Textar via ABS en GKN – vindt hij goed passen bij AutoTechnica, dat via Sator-dochter Harrems ook een ToolShop heeft. "Uitbreiding naar een tweede Autotechnica-vestiging staat op het verlanglijstje",  aldus Jansen.

Directeur Freek Blekxtoon van GroupAuto wijst erop dat zijn organisatie in Amsterdam nog geen vrije grossier in auto-onderdelen had zitten. Hij denkt de komende maand nog veel grossiers te kunnen werven. "Wij zijn hard bezig de witte plekken op de kaart in te vullen. De animo is enorm en gezien diverse andere bewegingen in de markt denken wij dat een aantal grossiers snel een keuze zal maken. Heel veel opties zijn er namelijk niet meer als je wilt samenwerken, en ik denk dat totaal ongebonden grossiers het niet gaan redden."