Best Buy breidt uit met fabrieksnieuwe turbo’s

Onder het keurmerk Best Buy zijn nu ook fabrieksnieuwe turbo’s beschikbaar voor de garage via mijngrossier.nl.

Aan het bestaande assortiment van Turbo’s Hoet en Turbojetzt zijn fabrieksnieuwe turbo’s toegevoegd van merken als Garrett, BorgWarner (3K) en Schwitzer. Deze worden geleverd inclusief montageset, indien van toepassing. De turbo’s voldoen volgens mijngrossier aan de Best Buy normen – A-kwaliteit met OE-specificaties voor de meest competitieve prijs. Aan het assortiment zijn nog twee andere productgroepen toegevoegd: RepSets DMF en 2-massavliegwielen.

Sinds de lancering van het concept Best Buy, begin oktober, zijn via mijngrossier.nl nagenoeg zesduizend wiellagers, koppelingen en distributiekits besteld, verdeeld over driehonderd artikelnummers. Een Best Buy-product is altijd scherper geprijsd dan de adviesprijs vanuit de fabrikant en altijd goedkoper dan een vergelijkbaar OE-onderdeel. Bovendien is een Best Buy product altijd een A-merk geproduceerd door een fabrikant die aan OE levert.

Best Buy breidt uit met fabrieksnieuwe turbo’s - Automobielmanagement.nl

Best Buy breidt uit met fabrieksnieuwe turbo’s

Onder het keurmerk Best Buy zijn nu ook fabrieksnieuwe turbo’s beschikbaar voor de garage via mijngrossier.nl.

Aan het bestaande assortiment van Turbo’s Hoet en Turbojetzt zijn fabrieksnieuwe turbo’s toegevoegd van merken als Garrett, BorgWarner (3K) en Schwitzer. Deze worden geleverd inclusief montageset, indien van toepassing. De turbo’s voldoen volgens mijngrossier aan de Best Buy normen – A-kwaliteit met OE-specificaties voor de meest competitieve prijs. Aan het assortiment zijn nog twee andere productgroepen toegevoegd: RepSets DMF en 2-massavliegwielen.

Sinds de lancering van het concept Best Buy, begin oktober, zijn via mijngrossier.nl nagenoeg zesduizend wiellagers, koppelingen en distributiekits besteld, verdeeld over driehonderd artikelnummers. Een Best Buy-product is altijd scherper geprijsd dan de adviesprijs vanuit de fabrikant en altijd goedkoper dan een vergelijkbaar OE-onderdeel. Bovendien is een Best Buy product altijd een A-merk geproduceerd door een fabrikant die aan OE levert.