Auto Waard organiseert opnieuw zijn Marktfestijn

Vrooam-grossiers Auto Waard Heerhugowaard en Auto Waard Schagen houden op donderdag 20 februari hun eigen vakbeurs aan de Zeppelinstraat 18 te Heerhugowaard.

Onder de naam Marktfestijn 2014 wordt het evenement voor de tweede keer georganiseerd. Er zullen zo’n 45 kramen van leveranciers staan en verder is er gratis muziek, gratis entertainment, gratis eten, gratis drinken en alles wat nodig is om er een geweldige happening van te maken. "Het eerste Marktfestijn in 2012 was informnatief, gezellig en leuk", zegt mede-organisator Gert Oud van Auto Waard. "De formule van een Automotive beurs in combinatie met een feest bleek uniek. Er is buiten een verwarmd horecaplein. Binnen worden de nieuwste ontwikkelingen getoond door onze leveranciers en er is ruim gelegenheid om geïnformeerd te worden op het gebied van equipment, automatisering, scholing en techniek."
De belangstelling overtrof met inmiddels vijfhonderd aanmeldingen de verwachting, aldus de organisator. Het Marktfestijn vindt vanaf 16.00 uur plaats in de vestiging van Auto Waard aan de Zeppelinstraat 18 in Heerhugowaard. Volgens Gert Oud is het festijn voornamelijk bedoeld als relatie-evenement voor bestaande klanten. De gratis entreekaarten zijn onder andere verkrijgbaar door een bericht te sturen naar paul@autowaard.nl.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Auto Waard organiseert opnieuw zijn Marktfestijn - Automobielmanagement.nl

Auto Waard organiseert opnieuw zijn Marktfestijn

Vrooam-grossiers Auto Waard Heerhugowaard en Auto Waard Schagen houden op donderdag 20 februari hun eigen vakbeurs aan de Zeppelinstraat 18 te Heerhugowaard.

Onder de naam Marktfestijn 2014 wordt het evenement voor de tweede keer georganiseerd. Er zullen zo’n 45 kramen van leveranciers staan en verder is er gratis muziek, gratis entertainment, gratis eten, gratis drinken en alles wat nodig is om er een geweldige happening van te maken. "Het eerste Marktfestijn in 2012 was informnatief, gezellig en leuk", zegt mede-organisator Gert Oud van Auto Waard. "De formule van een Automotive beurs in combinatie met een feest bleek uniek. Er is buiten een verwarmd horecaplein. Binnen worden de nieuwste ontwikkelingen getoond door onze leveranciers en er is ruim gelegenheid om geïnformeerd te worden op het gebied van equipment, automatisering, scholing en techniek."
De belangstelling overtrof met inmiddels vijfhonderd aanmeldingen de verwachting, aldus de organisator. Het Marktfestijn vindt vanaf 16.00 uur plaats in de vestiging van Auto Waard aan de Zeppelinstraat 18 in Heerhugowaard. Volgens Gert Oud is het festijn voornamelijk bedoeld als relatie-evenement voor bestaande klanten. De gratis entreekaarten zijn onder andere verkrijgbaar door een bericht te sturen naar paul@autowaard.nl.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding