VEGE Benelux levert ook nieuwe turbo’s

Het assortiment van VEGE Benelux is uitgebreid met nieuwe turbo’s. De levering is inmiddels gestart.

De officiële lancering vindt plaats tijdens de Autoprofessioneel en Schadeherstel vakbeurs, van 11 t/m  13 maart in Gorinchem.

Turbo’s zijn allesbehalve nieuw voor VEGE; het bedrijf reviseert al sinds 2005 turbocompressors. Net als bij de gereviseerde exemplaren, levert VEGE Benelux nieuwe turbo’s van een groot aantal bekende merken. General sales & marketing manager aftermarket & OEM Hans Berwers: "Met 111 nieuwe artikelnummers hebben we een marktdekking van 85 procent voor personen- en bestelwagens. We leveren veelal uit voorraad."

Meer hierover in de Autoprof-beursbijlage van Automobiel Management.

 

VEGE Benelux levert ook nieuwe turbo’s - Automobielmanagement.nl

VEGE Benelux levert ook nieuwe turbo’s

Het assortiment van VEGE Benelux is uitgebreid met nieuwe turbo’s. De levering is inmiddels gestart.

De officiële lancering vindt plaats tijdens de Autoprofessioneel en Schadeherstel vakbeurs, van 11 t/m  13 maart in Gorinchem.

Turbo’s zijn allesbehalve nieuw voor VEGE; het bedrijf reviseert al sinds 2005 turbocompressors. Net als bij de gereviseerde exemplaren, levert VEGE Benelux nieuwe turbo’s van een groot aantal bekende merken. General sales & marketing manager aftermarket & OEM Hans Berwers: "Met 111 nieuwe artikelnummers hebben we een marktdekking van 85 procent voor personen- en bestelwagens. We leveren veelal uit voorraad."

Meer hierover in de Autoprof-beursbijlage van Automobiel Management.