Heuts en Slager worden GHS Automotive

Het Zuid-Hollandse Slager en het Limburgse Heuts zullen vanaf maart hun krachten bundelen en op de B2B-markt verder gaan als GHS Automotive.

Samen beschikken de partners dan over 24 vestigingen in Limburg, Brabant en Zuid-Holland. GHS Automotive noemt zich om die reden "een sterke nieuwe speler in grossiersland."

Beide grossiers willen door capaciteitsversterking en schaalvergroting zorgen voor een optimale ondersteuning van de garagist. Lars Heuts en Ed Boers, beiden directielid van GHS Automotive zeggen in te spelen op de sterk veranderende aftersalesmarkt. "Op bepaalde terreinen werkten we jaren goed samen. Maar met een blik op de toekomst is het noodzakelijk dat er ook als individuele grossiersgroep optimaal wordt geprofiteerd van de schaalvoordelen. Dat is nodig om onze klanten te kunnen blijven ondersteunen. We willen de concurrentiepositie van het autobedrijf blijven versterken en zorgen dat de consument zijn weg naar de werkplaats blijft vinden. Dat is uiteraard ook in ons eigen belang."

Heuts en Slager intensiveerden de afgelopen jaren stap voor stap hun samenwerking. Zo wordt gezamenlijk ingekocht en draaien beide organisaties op dezelfde IT en logistieke systemen. Dit jaar zijn ook de voorraden gekoppeld, wat de garagehouder een enorm assortiment biedt. Het sluitstuk van de intensieve samenwerking is het samenvoegen van de twee merken: GHS Automotive.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Heuts en Slager worden GHS Automotive - Automobielmanagement.nl

Heuts en Slager worden GHS Automotive

Het Zuid-Hollandse Slager en het Limburgse Heuts zullen vanaf maart hun krachten bundelen en op de B2B-markt verder gaan als GHS Automotive.

Samen beschikken de partners dan over 24 vestigingen in Limburg, Brabant en Zuid-Holland. GHS Automotive noemt zich om die reden "een sterke nieuwe speler in grossiersland."

Beide grossiers willen door capaciteitsversterking en schaalvergroting zorgen voor een optimale ondersteuning van de garagist. Lars Heuts en Ed Boers, beiden directielid van GHS Automotive zeggen in te spelen op de sterk veranderende aftersalesmarkt. "Op bepaalde terreinen werkten we jaren goed samen. Maar met een blik op de toekomst is het noodzakelijk dat er ook als individuele grossiersgroep optimaal wordt geprofiteerd van de schaalvoordelen. Dat is nodig om onze klanten te kunnen blijven ondersteunen. We willen de concurrentiepositie van het autobedrijf blijven versterken en zorgen dat de consument zijn weg naar de werkplaats blijft vinden. Dat is uiteraard ook in ons eigen belang."

Heuts en Slager intensiveerden de afgelopen jaren stap voor stap hun samenwerking. Zo wordt gezamenlijk ingekocht en draaien beide organisaties op dezelfde IT en logistieke systemen. Dit jaar zijn ook de voorraden gekoppeld, wat de garagehouder een enorm assortiment biedt. Het sluitstuk van de intensieve samenwerking is het samenvoegen van de twee merken: GHS Automotive.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding