Beeld 360 graden in catalogus Monroe en Walker

Gebruikers van de elektronische Monroe- en Walker-catalogus kunnen veel producten voortaan 360 graden.

Ook inzoomen is mogelijk. Een en ander moet ten goede komen aan snelle en juiste identificatie van het onderdeel.

De nieuwe werkwijze kan volgens moederbedrijf Tenneco vooral van pas komen om een beeld uit de catalogus te vergelijken met het te vervangen originele onderdeel, dat zojuist is verwijderd uit het voertuig. Het kijkje rondom is mogelijk voor dieselroetfilters van Walker en veerpoten van Monroe. Daarmee kan de monteur het risico van een verkeerde bestelling aanzienlijk beperken. De nieuwe functie is te activeren met een tabje bij de onderdeelinformatie.

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Beeld 360 graden in catalogus Monroe en Walker - Automobielmanagement.nl

Beeld 360 graden in catalogus Monroe en Walker

Gebruikers van de elektronische Monroe- en Walker-catalogus kunnen veel producten voortaan 360 graden.

Ook inzoomen is mogelijk. Een en ander moet ten goede komen aan snelle en juiste identificatie van het onderdeel.

De nieuwe werkwijze kan volgens moederbedrijf Tenneco vooral van pas komen om een beeld uit de catalogus te vergelijken met het te vervangen originele onderdeel, dat zojuist is verwijderd uit het voertuig. Het kijkje rondom is mogelijk voor dieselroetfilters van Walker en veerpoten van Monroe. Daarmee kan de monteur het risico van een verkeerde bestelling aanzienlijk beperken. De nieuwe functie is te activeren met een tabje bij de onderdeelinformatie.

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding