Strategische samenwerking USN-Centuri en Kühne

USN-Centuri gaat met Kühne een strategische samenwerking aan.

Om de beschikking te hebben over productlijnen die niet tot het USN-Centuri assortiment behoren is tot deze intensivering van leveringen besloten. Kühne, al leverancier van de QH-koppelingssets aan de Harderwijkse grossiersgroep, zal zowel nacht- als dagleveringen verzorgen. De lijnen die aanvullend door de 31 filialen in Nederland en de zeven depots in België zullen worden verkocht zijn onder andere homokineten, aandrijfassen, turbo’s en radiatoren. Sales director Dirk Luteijn:’Door deze manier van ‘virtual warehousing’ hebben we nu de beschikking over lijnen die we niet in onze eigen magazijnen hebben liggen."

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Strategische samenwerking USN-Centuri en Kühne - Automobielmanagement.nl

Strategische samenwerking USN-Centuri en Kühne

USN-Centuri gaat met Kühne een strategische samenwerking aan.

Om de beschikking te hebben over productlijnen die niet tot het USN-Centuri assortiment behoren is tot deze intensivering van leveringen besloten. Kühne, al leverancier van de QH-koppelingssets aan de Harderwijkse grossiersgroep, zal zowel nacht- als dagleveringen verzorgen. De lijnen die aanvullend door de 31 filialen in Nederland en de zeven depots in België zullen worden verkocht zijn onder andere homokineten, aandrijfassen, turbo’s en radiatoren. Sales director Dirk Luteijn:’Door deze manier van ‘virtual warehousing’ hebben we nu de beschikking over lijnen die we niet in onze eigen magazijnen hebben liggen."

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding