Ook gebruikte elektronica Rhenoy Approved Green

Rhenoy, leverancier van gebruikte en nieuwe auto-onderdelen, heeft elektronica toegevoegd aan zijn concept Approved Green voor alternatief repareren.

In moderne voertuigen zitten steeds meer regelapparaten of voertuigmanagementsystemen. De meeste regelapparatuur is gecodeerd en beveiligd, waardoor het onmogelijk is om ze uit te wisselen. Bij een nieuw voertuigmanagementsysteem valt meestal slechts één codering in te voeren en zo de beveiligingen te activeren. Daarna is er geen weg meer terug. Om deze reden kan een defect voertuigmanagementsysteem alleen vervangen worden door een nieuw apparaat.

Autotronics biedt hier vanaf nu een oplossing voor en gaat de regelapparaten prepareren zodat ze kunnen worden hergebruikt. Autotronics doet dit door het voertuigmanagementsysteem als een nieuw regelsysteem aan een voertuig te linken. Hierdoor is de regelapparatuur net als een nieuwe regeleenheid gecodeerd en beveiligd.

Naast het prepareren van regelsystemen voor hergebruik gaat Autotronics assistentie verlenen bij het aanmelden van de apparatuur. Hiervoor levert het Belgische bedrijf de nodige procedures en ondersteuning via een hotline en verschillende Nederlandse en Belgische diagnosecentra. Op website www.approvedgreen.nl worden daarnaast filmpjes met tips en adviezen gepubliceerd. Autotronics biedt geprepareerde voertuigmanagementsystemen voor Peugeot, Citroën, Volvo, Ford, Opel, Renault, Volkswagen en BMW. Andere merken volgen in 2015.

Ook gebruikte elektronica Rhenoy Approved Green - Automobielmanagement.nl

Ook gebruikte elektronica Rhenoy Approved Green

Rhenoy, leverancier van gebruikte en nieuwe auto-onderdelen, heeft elektronica toegevoegd aan zijn concept Approved Green voor alternatief repareren.

In moderne voertuigen zitten steeds meer regelapparaten of voertuigmanagementsystemen. De meeste regelapparatuur is gecodeerd en beveiligd, waardoor het onmogelijk is om ze uit te wisselen. Bij een nieuw voertuigmanagementsysteem valt meestal slechts één codering in te voeren en zo de beveiligingen te activeren. Daarna is er geen weg meer terug. Om deze reden kan een defect voertuigmanagementsysteem alleen vervangen worden door een nieuw apparaat.

Autotronics biedt hier vanaf nu een oplossing voor en gaat de regelapparaten prepareren zodat ze kunnen worden hergebruikt. Autotronics doet dit door het voertuigmanagementsysteem als een nieuw regelsysteem aan een voertuig te linken. Hierdoor is de regelapparatuur net als een nieuwe regeleenheid gecodeerd en beveiligd.

Naast het prepareren van regelsystemen voor hergebruik gaat Autotronics assistentie verlenen bij het aanmelden van de apparatuur. Hiervoor levert het Belgische bedrijf de nodige procedures en ondersteuning via een hotline en verschillende Nederlandse en Belgische diagnosecentra. Op website www.approvedgreen.nl worden daarnaast filmpjes met tips en adviezen gepubliceerd. Autotronics biedt geprepareerde voertuigmanagementsystemen voor Peugeot, Citroën, Volvo, Ford, Opel, Renault, Volkswagen en BMW. Andere merken volgen in 2015.