Automotive Trade Show begonnen met grossiersdag

In de Jaarbeurs Utrecht is vandaag om 12.00 uur de nieuwe vakbeurs Automotive Trade Show van start gegaan. Te beginnen met de grossiersdag.

Grossiers, automaterialenzaken, autoshops en overige wederverkopers kunnen zich deze eerste dag oriënteren op merken, producten en lijnen om hun leveringsprogramma uit te breiden. Grossiers als deelnemers passen niet in het concept, dat bewust mikt op louter fabrikanten, producenten, importeurs en ondernemers met landelijke dekking. Volgens de organisatie hebben zich meer dan 230 bedrijven ingeschreven.

Met de Automotive Trade Show willen de initiatiefnemers het gat op de kalender vullen dat ontstond na het wegvallen van de AutovakRAI. Nog steeds is onduidelijk of deze tweejaarlijkse beurs een wederopstanding gaat beleven, in navolging van het publieksevenement AutoRAI. Intussen mikt de Automotive Trade Show op 17 duizend à 20 duizend bezoekers. En voor de tweede jaargang  liggen de data van de nieuwkomer al vast: 13 t/m 16 april 2015.

Bekijk de foto-impressie van Automotive Trade Show 2014.

Automotive Trade Show begonnen met grossiersdag - Automobielmanagement.nl

Automotive Trade Show begonnen met grossiersdag

In de Jaarbeurs Utrecht is vandaag om 12.00 uur de nieuwe vakbeurs Automotive Trade Show van start gegaan. Te beginnen met de grossiersdag.

Grossiers, automaterialenzaken, autoshops en overige wederverkopers kunnen zich deze eerste dag oriënteren op merken, producten en lijnen om hun leveringsprogramma uit te breiden. Grossiers als deelnemers passen niet in het concept, dat bewust mikt op louter fabrikanten, producenten, importeurs en ondernemers met landelijke dekking. Volgens de organisatie hebben zich meer dan 230 bedrijven ingeschreven.

Met de Automotive Trade Show willen de initiatiefnemers het gat op de kalender vullen dat ontstond na het wegvallen van de AutovakRAI. Nog steeds is onduidelijk of deze tweejaarlijkse beurs een wederopstanding gaat beleven, in navolging van het publieksevenement AutoRAI. Intussen mikt de Automotive Trade Show op 17 duizend à 20 duizend bezoekers. En voor de tweede jaargang  liggen de data van de nieuwkomer al vast: 13 t/m 16 april 2015.

Bekijk de foto-impressie van Automotive Trade Show 2014.