Binnen het leveringsprogramma komt de nadruk te liggen op auto’s uit het midden- en topsegment.

Door naast Delphi-remdelen ook die van Brembo te gaan verkopen, verbreedt Brezan zijn programma. De stap maakt deel uit van de nieuwe koers waarvoor Brezan heeft gekozen. De grossiersketen streeft binnen elke productgroep een good-better-best-strategie na, zegt Art-Jan Kraaij, die in september 2013 bij Brezan aan de slag ging als manager product management & purchasing. "We maken een vernieuwingsslag door en denken nu meer klantgericht. We zagen voor remmen ruimte aan de bovenkant van de markt. Brembo is een topmerk waar veel vraag naar is."

Kraaij is blij met de nieuwkomer in zijn assortiment, een liefde die volgens hem overigens wederzijds is. "Brembo is enthousiast over ons fijnmazige landelijke netwerk van grossiersvestigingen." Voor de levering is Brezan een overeenkomst aangegaan met remmenspecialist ABS All Brake Systems uit IJsselstein. De toevoeging is voor Brezan zeer interessant, aangezien remdelen voor een automaterialengrossier de grootste omzetmaker vormen.

De keuze voor Brembo is overigens geen rechtsreeks gevolg van de recente toetreding van Brezan tot Temot International. Anderzijds is het volgens Kraaij wel stimulerend om deel uit te maken van deze internationale inkooporganisatie, aldus Kraaij. "Binnen Temot zitten veel grote onderdelendistributeurs die hun nationale markten bedienen met meerdere sterke merken. Dat is een strategie die ons aanspreekt."