Nieuwe webwinkel auto-onderdelen: Dutchcarparts.nl

Onder de naam Dutchcarparts.nl is vandaag een consumentensite voor het bestellen van auto-onderdelen operationeel geworden.

Eigenaar Piet Verkerk, voormalig automonteur, levert binnen 48 uur originele onderdelen of matching quality voor de 65 meest gangbare voertuigmerken. Tot de doelgroep behoren zowel particulieren als garagebedrijven en automonteurs met klanten na kantooruren. Hen wordt "de hoogste kwaliteit voor de beste prijs en met volledige fabrieksgarantie" beloofd. In totaal beslaat het aanbod circa 300 duizend kentekengebonden artikelen en zestienduizend universele artikelen.

Dutchcarparts.nl werkt met partijen als ABS, Bosch, Gates, Hella, Monroe en Nissen. Tot de productgroepen behoren onder meer motor, koelsysteem, onderstel, remmen, carrosserie en elektrisch systeem. Daarnaast levert Dutchcarparts.nl accessoires en werkplaatsuitrusting en gereedschap van merken als Kraftwerk en Hazet. Ook autolakken van Motip, additieven van Wynn’s en poetsmiddelen van onder meer AutoGlym en TurtleWax maken deel uit van het assortiment.

Klanten hebben bij Dutchcarparts.nl een zichttermijn van veertien dagen voor de meeste producten. Betalen kan via iDEAL, creditcard (Visa en Mastercard), Paypal, bankoverschrijving, rembours en MisterCash (speciaal voor klanten uit België). Mocht een klant een onderdeel niet kunnen vinden, dan gaat Dutchcarparts.nl op zoek bij leveranciers in binnen- en buitenland.

Dutchcarparts.nl werkt vanuit een centraal magazijn met regelmatige toelevering vanuit diverse leveranciers. Anders dan in het grossier-garage-concept is geen sprake van meerdere leveringen per dag.

Nieuwe webwinkel auto-onderdelen: Dutchcarparts.nl - Automobielmanagement.nl

Nieuwe webwinkel auto-onderdelen: Dutchcarparts.nl

Onder de naam Dutchcarparts.nl is vandaag een consumentensite voor het bestellen van auto-onderdelen operationeel geworden.

Eigenaar Piet Verkerk, voormalig automonteur, levert binnen 48 uur originele onderdelen of matching quality voor de 65 meest gangbare voertuigmerken. Tot de doelgroep behoren zowel particulieren als garagebedrijven en automonteurs met klanten na kantooruren. Hen wordt "de hoogste kwaliteit voor de beste prijs en met volledige fabrieksgarantie" beloofd. In totaal beslaat het aanbod circa 300 duizend kentekengebonden artikelen en zestienduizend universele artikelen.

Dutchcarparts.nl werkt met partijen als ABS, Bosch, Gates, Hella, Monroe en Nissen. Tot de productgroepen behoren onder meer motor, koelsysteem, onderstel, remmen, carrosserie en elektrisch systeem. Daarnaast levert Dutchcarparts.nl accessoires en werkplaatsuitrusting en gereedschap van merken als Kraftwerk en Hazet. Ook autolakken van Motip, additieven van Wynn’s en poetsmiddelen van onder meer AutoGlym en TurtleWax maken deel uit van het assortiment.

Klanten hebben bij Dutchcarparts.nl een zichttermijn van veertien dagen voor de meeste producten. Betalen kan via iDEAL, creditcard (Visa en Mastercard), Paypal, bankoverschrijving, rembours en MisterCash (speciaal voor klanten uit België). Mocht een klant een onderdeel niet kunnen vinden, dan gaat Dutchcarparts.nl op zoek bij leveranciers in binnen- en buitenland.

Dutchcarparts.nl werkt vanuit een centraal magazijn met regelmatige toelevering vanuit diverse leveranciers. Anders dan in het grossier-garage-concept is geen sprake van meerdere leveringen per dag.