Het complete team, de locatie en de klantenservice van Aldoc zullen vanuit Etten-Leur blijven opereren. Het bedrijf gaat deel uitmaken van de Topmotive Groep, die actief is op zeven Europese locaties en 144 werknemers telt. "Onze teams starten zo spoedig mogelijk met de uitwisseling van kennis en knowhow",  aldus bestuurslid Krunoslav Bagaric, een van de nieuwe Aldoc-Atezet-directeuren. Anja Pleus, die ook deel uitmaakt van het huidige bestuur van DVSE, zal het management van Aldoc-Atezet op voltallige sterkte brengen.

Henk Kromhout, Algemeen Directeur van AD Benelux B.V. zegt "zeer verheugd" te zijn "eindelijk te kunnen voldoen aan wensen uit de markt om de onafhankelijkheid van Aldoc te herstellen." Udo Knabe-Paulsen, Algemeen Directeur van DVSE GmbH: "Het is voor AD Benelux belangrijk om ook na de overname een duurzame en langdurige samenwerking in stand te kunnen houden met Aldoc en dat past uitstekend bij de filosofie van DVSE."

Aldoc-Atezet krijgt binnen de Topmotive Groep gezelschap van zes andere dochterfirma’s: AWDOC GmbH, Topmotive Systems GmbH, Topmotive data GmbH, MSDas GmbH, DVSE Austria GmbH en DVSE RO SRL. Geen dochetronderneming, maar wel opererend onder het Topmotive-label, is de Nederlandse dataleverancier Haynes Pro (voorheen Vivid).