Grossier BasicParts Haelen naar GroupAuto

Eigenaar Bandi Peters van automaterialengrossier BasicParts in Haelen heeft zich aangesloten bij GroupAuto.

De 37-jarige Peters heeft drie medewerkers in dienst en richtte zich tot eind vorig jaar vooral op afnemers van specifieke materialen (autocross, speedway). Sinds dit jaar mikt BasicParts echter op reguliere garagebedrijven. "We willen groeien als grossier, vandaar." Om autobedrijven in een straal van (grofweg) vijftien kilometer rond Haelen te informeren over de aansluiting organiseert BasicParts komende zondag een open huis. De in GroupAuto-stijl aangepaste website wordt binnenkort operationeel.

Directeur Freek Blekxtoon van GroupAuto omschrijft BasicParts als "een absolute aanvulling in de regio Noord-Limburg, die perfect aansluit op de bewerkingsgebieden van de bestaande leden aldaar. We hebben er een typisch vrij grossierbedrijf bij, dat perfect past bij onze organisatiecultuur."

Grossier BasicParts Haelen naar GroupAuto - Automobielmanagement.nl

Grossier BasicParts Haelen naar GroupAuto

Eigenaar Bandi Peters van automaterialengrossier BasicParts in Haelen heeft zich aangesloten bij GroupAuto.

De 37-jarige Peters heeft drie medewerkers in dienst en richtte zich tot eind vorig jaar vooral op afnemers van specifieke materialen (autocross, speedway). Sinds dit jaar mikt BasicParts echter op reguliere garagebedrijven. "We willen groeien als grossier, vandaar." Om autobedrijven in een straal van (grofweg) vijftien kilometer rond Haelen te informeren over de aansluiting organiseert BasicParts komende zondag een open huis. De in GroupAuto-stijl aangepaste website wordt binnenkort operationeel.

Directeur Freek Blekxtoon van GroupAuto omschrijft BasicParts als "een absolute aanvulling in de regio Noord-Limburg, die perfect aansluit op de bewerkingsgebieden van de bestaande leden aldaar. We hebben er een typisch vrij grossierbedrijf bij, dat perfect past bij onze organisatiecultuur."