Autoparts Lemmer naar GroupAuto-grossier AES

Automaterialengrossier Auto Elektro Service in Emmeloord neemt Autoparts Lemmer over.

Daarmee verstevigt de GroupAuto-grossier zijn positie in de Noordoostpolder en Zuidwest Friesland. De vestiging in Lemmer zal per 1 juni tevens als grossiersvestiging onder het lidmaatschap van GroupAuto vallen.

AES neemt de vestiging in Lemmer over inclusief personeel. De huidige vestiging zal worden verbouwd, zodat het pand voldoet aan de AES-standaard. Algemeen directeur Edwin van Bruggen: "Wij bedienen in deze regio al vele klanten. Door ons in Lemmer te vestigen, kunnen wij ons rayon een behoorlijk stuk uitbreiden." Freek Blekxtoon van GroupAuto is in zijn nopjes. "Het versterkt de positie van GroupAuto Nederland in het noorden. AES is een technisch grossier die meer te bieden heeft dan alleen parts. Ik verwacht dat ze die meerwaarde ook zullen verzilveren."

Reacties

Edwin van harte gefeliciteerd voor jou en natuurlijk het hele team !

Geplaatst door: Els van Delden op

a.e.s.team van harte met jullie uitbreiding

Geplaatst door: benniejansen op
Autoparts Lemmer naar GroupAuto-grossier AES - Automobielmanagement.nl

Autoparts Lemmer naar GroupAuto-grossier AES

Automaterialengrossier Auto Elektro Service in Emmeloord neemt Autoparts Lemmer over.

Daarmee verstevigt de GroupAuto-grossier zijn positie in de Noordoostpolder en Zuidwest Friesland. De vestiging in Lemmer zal per 1 juni tevens als grossiersvestiging onder het lidmaatschap van GroupAuto vallen.

AES neemt de vestiging in Lemmer over inclusief personeel. De huidige vestiging zal worden verbouwd, zodat het pand voldoet aan de AES-standaard. Algemeen directeur Edwin van Bruggen: "Wij bedienen in deze regio al vele klanten. Door ons in Lemmer te vestigen, kunnen wij ons rayon een behoorlijk stuk uitbreiden." Freek Blekxtoon van GroupAuto is in zijn nopjes. "Het versterkt de positie van GroupAuto Nederland in het noorden. AES is een technisch grossier die meer te bieden heeft dan alleen parts. Ik verwacht dat ze die meerwaarde ook zullen verzilveren."

Reacties

Edwin van harte gefeliciteerd voor jou en natuurlijk het hele team !

Geplaatst door: Els van Delden op

a.e.s.team van harte met jullie uitbreiding

Geplaatst door: benniejansen op