De bestelling en levering lopen via de geselecteerde Nissan Services Pro-dealers, die als onderdelenhub bedrijven in de regio bedienen. De onderdelen zijn snel vindbaar en de informatie is Nederlandstalig. Er zijn tien van dergelijke dealers. Behalve onderdelen en informatie zijn op Partslink24 ook technische servicecampagnes en recalls te vinden.

In Nederland rijden ruim 200 duizend Nissans rond. Bij universele garages en schadeherstellers is voortdurend vraag naar Nissan-onderdelen, zegt Onno Duimel, After Sales Director bij Nissan Nederland. "Met Partslink24 hebben wij een helder antwoord op die vraag. Het platform biedt een eenvoudig bestel- en leveringsproces, zodat we deze bedrijven uitstekend kunnen bedienen."

Alles bij elkaar tonen de catalogi van Partslink24 ruim 7,2 miljoen onderdelen – met actuele prijsinfo – die 24 uur per dag, zeven dagen per week online te bestellen zijn. De database biedt overigens ook originele onderdelen voor 25 andere automerken.