Ruim zeshonderd mensen van over de hele wereld – onder wie AM – wonen dit event bij. Begin deze week was de vakpers aan de beurt, daags erop gevolgd door de (Nederlandse) klanten van Vredestein.

Met het evenement wil de fabrikant uit Enschede zich profileren als ontwikkelaar/producent van hoogwaardige banden voor de automobilist die hoge eisen stelt aan veiligheid, comfort, rijplezier en duurzaamheid. Edinburgh staat bekend om haar ‘4 seasons in a day’ en daarom gekozen als decor voor de Quatrac 5. Zestig auto’s staan klaar testritten.

Het avondprogramma voor de gasten vindt plaats in de meer dan 130 jaar oude kerk Mansfield Traquair. Na een inleiding door de directie van Apollo Tyres neemt een virtuele host de regie over. Een nieuwe presentatievorm, waarin gebruik wordt gemaakt van beeldschermen met een totale lengte van 38 meter. Hiermee worden alle technische noviteiten gemaakt. Een concert van het strijkkwartet eScala, gevolgd door een Schotse doedelzakband, ronden de avond af.

Vredestein Quatrac 5 product movie

Vredestein Snowtrac 5 product movie

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding