Het partnerschap met de AMG Driving Academy is de volgende stap in de lopende samenwerking tussen Mercedes-AMG en Dunlop. Beiden hebben in het verleden al vaker samengewerkt. Dunlop is sinds 2011 de officiële partner van de afdeling Customer Sports van AMG. Gezamenlijk zijn ook een aantal nieuwe OE-banden voor verschillende AMG-voertuigen ontwikkeld.

Voortbordurend op deze relatie stelt de AMG Driving Academy de AMG-klanten nu in staat om de prestaties van Dunlop-banden uit de eerste hand op het circuit te ervaren. Als onderdeel van dit aanbod ondersteunt Dunlop in 2014 zo’n 35 AMG Driving Academy race-evenementen met onder meer Dunlop motorsportbanden, ervaren technici en monteurs.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding