Het voornemen van 16 juli is gisteren – 27 augustus 2014 – geëffectueerd. Anders gezegd: de automaterialengrossiers Westerhof, Tielman, Ira, Eddy Vos en Van Mill maken nu deel uit van Sator Holding b.v.

Imbema Automaterialen heeft vestigingen in Amersfoort, Nieuwegein, Breda, Barneveld, Ede, Wageningen, Gorkum, Breukelen, Hilversum, Veenendaal en Weesp. Er werken in totaal honderd mensen. Over de voorwaarden en de overnameprijs worden geen nadere mededelingen gedaan.

Adriaan Roggeveen, CEO van Sator Holding; "De consolidatiegolf die zich binnen de automotive aftermarket in Europa aftekent was een belangrijk signaal voor een ieder die bij deze transactie betrokken was. Uitbreiding van ons netwerk naar 75 vestigingen van voldoende schaalgrootte met een landelijke dekking blijft onverkort ons doel."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding