De nieuwste versie van de Toughbook CF-53 is nog steeds even duurzaam als zijn voorgangers en voldoet dan ook aan de strenge militaire standaardnormen op het gebied van schok-, stof- en waterbestendigheid. De notebook wordt aangedreven door de nieuwe, uiterst krachtige vierde generatie van de Intel® CoreTM i5-4310U vProTM-processor (3 MB cache, tot 3.0 GHz) en heeft een batterijduur tot 15 uur. De Toughbook maakt gebruik van het meest recente 64-bits-besturingssysteem Windows 8.1 Pro Update (of Windows 7 Professional via een downgrade) en heeft een 14" anti-reflectiescherm met Intel® HD 4400-graphics voor uitzonderlijke prestaties en multimediacapaciteiten.

De robuuste notebook is verkrijgbaar in drie configuraties: het Toughbook CF-53 Automotive Model met specifieke legacy poorten, waaronder een seriële poort en twee PCMCIA-sloten. Het Toughbook CF-53 Touchscreen Model, dat geschikt is voor buitenwerk dankzij zijn leesbare aanraakscherm met hoge helderheid en de Circular Polarizer om reflecties van de zon te minimaliseren. De Toughbook CF-53 Standard beschikt ten slotte over standaardpoorten, een configuratiepoort en diverse draadloze opties zoals Wireless LAN en Bluetooth v4.0. Om zeker te zijn dat mobiele werknemers hun Toughbook CF-53 optimaal kunnen gebruiken, zijn tal van accessoires leverbaar.

Voor meer informatie: http://www.toughbook.eu/

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding