Nieuw management Mahle Aftermarket Europa

De 47-jarige Fransman Nicolas de Gaudemont wordt per 1 november de nieuwe directeur van Mahle Aftermarket in Europa.

In de automotive industrie werkte De Gaudemont eerder in leidinggevende functies bij Honeywell Friction Materials en Brembo. Zijn meest recente positie was die van Aftermarket Business Unit Director bij UFI Filters Group.

De nieuwe topman krijgt tot taak de bekendheid en positie van het merk Mahle bij garagebedrijven te versterken. Mahle, gevestigd in Stuttgart, levert componenten en systemen voor voertuig- en motorkoeling aan zowel autofabrikanten als aan de vervangingsmarkt. In 2014 werkten er zo’n 64 duizend mensen, verdeeld over 140 locaties. De aftermarketdivisie werkt vanuit 23 plaatsen, heeft 1670 medewerkers en realiseerde vorig jaar een wereldwijde omzet van 805 miljoen euro.

Nieuw management Mahle Aftermarket Europa - Automobielmanagement.nl

Nieuw management Mahle Aftermarket Europa

De 47-jarige Fransman Nicolas de Gaudemont wordt per 1 november de nieuwe directeur van Mahle Aftermarket in Europa.

In de automotive industrie werkte De Gaudemont eerder in leidinggevende functies bij Honeywell Friction Materials en Brembo. Zijn meest recente positie was die van Aftermarket Business Unit Director bij UFI Filters Group.

De nieuwe topman krijgt tot taak de bekendheid en positie van het merk Mahle bij garagebedrijven te versterken. Mahle, gevestigd in Stuttgart, levert componenten en systemen voor voertuig- en motorkoeling aan zowel autofabrikanten als aan de vervangingsmarkt. In 2014 werkten er zo’n 64 duizend mensen, verdeeld over 140 locaties. De aftermarketdivisie werkt vanuit 23 plaatsen, heeft 1670 medewerkers en realiseerde vorig jaar een wereldwijde omzet van 805 miljoen euro.