Fource is de reactie van Sator op de toenemende globalisering en schaalvergroting in de automotive sector. Fource zal vanuit drie verkoopkantoren in Schiedam, Hoevelaken en Venlo gaan fungeren als één ‘automotive powerhouse’. Met logistieke ondersteuning vanuit magazijnen in Schiedam, Amsterdam, Venlo, Hoevelaken en Nieuw Leusen.

De nieuwe naam wordt vanaf 1 oktober gevoerd. De namen van bekende bestelportalen zoals Mijngrossier.nl, PartsNet.nl en Ikwilonderdelen.nl blijven onveranderd bestaan. Dat geldt ook voor concepten als TopMec en AutoTools.

Johan van der Hoeven zal als algemeen directeur leiding geven aan FOURCE. Marcel Karlas, Robert Bel en Tjep Fennema zullen als Sales Directors hun teams leiden in respectievelijk West Nederland, Zuid Nederland en Midden/Noordoost Nederland.

"We hebben bewust voor een nieuwe naam gekomen omdat onze ambitie verder gaat dan het voortborduren op de bestaande historie van één van de vier bedrijven. Wat ons betreft is het niet of-of, maar en-en", aldus Adriaan Roggeveen van Sator Holding.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding