Virtueel penalty schieten bij USN op beurs Autoprof

Bezoekers van Autoprof Hardenberg (14 t/m 16 oktober) kunnen op de stand van USN Centuri virtueel penalty’s schieten.

De winnaar ontvangt een VIP-arrangement voor twee personen naar de wedstrijd PEC Zwolle – Groningen op 8 november. USN Centuri is subsponsor van PEC. "De link met voetbal lijkt ons wel toepasselijk", licht verkoopdirecteur Dirk Luteijn toe. "We hopen veel voetbalfanaten te mogen verwelkomen. Daarnaast kunnen beursbezoekers hun adresgegevens achterlaten voor een prijsvraag waar je een pakket van 25 Coldax accu’s mee kan winnen."

Enige tijd geleden liet USN Centuri een naamsbekendheidsonderzoek uitvoeren, waaruit bleek dat Coldax bij 1 op de 3 universele autobedrijven bekend is. Op de beurs in Hardenberg is de helft van de standruimte gereserveerd voor Coldax,

 

Virtueel penalty schieten bij USN op beurs Autoprof - Automobielmanagement.nl

Virtueel penalty schieten bij USN op beurs Autoprof

Bezoekers van Autoprof Hardenberg (14 t/m 16 oktober) kunnen op de stand van USN Centuri virtueel penalty’s schieten.

De winnaar ontvangt een VIP-arrangement voor twee personen naar de wedstrijd PEC Zwolle – Groningen op 8 november. USN Centuri is subsponsor van PEC. "De link met voetbal lijkt ons wel toepasselijk", licht verkoopdirecteur Dirk Luteijn toe. "We hopen veel voetbalfanaten te mogen verwelkomen. Daarnaast kunnen beursbezoekers hun adresgegevens achterlaten voor een prijsvraag waar je een pakket van 25 Coldax accu’s mee kan winnen."

Enige tijd geleden liet USN Centuri een naamsbekendheidsonderzoek uitvoeren, waaruit bleek dat Coldax bij 1 op de 3 universele autobedrijven bekend is. Op de beurs in Hardenberg is de helft van de standruimte gereserveerd voor Coldax,