Volgens moederbedrijf Fource leidt de onderdelenbestelsite dankzij de make-over de gebruiker in minder stappen naar meer resultaat. De aanpassingen zijn mede te danken aan een testpanel van garages. Zo is er een naadloze koppeling met verschillende tools, zoals mijngarage.nl en KostDat?, maar ook informatiebronnen à la  AutoTools. Na intoetsen van het kenteken verschijnt het overzicht van beschikbare delen in een menu: motor, onderstel, carrosserie en overige delen. Met een enkele muisklik staat alles in de bestellijst. Mijngrossier.nl is op de pc en op de tablet beschikbaar.

In samenwerking met opleiders als Innovam, Exponentia en GMTO biedt mijngrossier.nl nu ook officiële trainingen aan om de technische kennis van monteurs bij te spijkeren. Deze trainingen kunnen geboekt worden via mijngrossier.nl, maar ook betaald worden met mijngrossier-punten, die automatisch gespaard worden op basis van de bestellingen via mijngrossier.nl.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding