Heimann CEO European Operations Apollo Tyres

Apollo Tyres Ltd. heeft Mathias Heimann benoemd als CEO voor Europa & Noord- en Zuid-Amerika en Apollo Vredestein B.V.

Heimann (48) zal zijn werk uitvoeren vanuit het hoofdkantoor voor Apollo’s Europese activiteiten in Enschede. Hij is de opvolger van Luis Ceneviz, die afgelopen zomer kenbaar maakte terug te willen naar Brazilië om daar als ondernemer te beginnen.

De nieuwe CEO komt oorspronkelijk uit Duitsland en heeft meer dan twintig jaar ervaring in sales, marketing en productie. Tijdens zijn loopbaan in de automotive sector werkte hij onder meer bij OE-leveranciers en retail- en serviceorganisaties van grote, internationale autoproducenten in Europa en Azië. Ook werkte hij jarenlang voor Continental A.G. in Europa, Zuid-Amerika en Azië.

Heimann CEO European Operations Apollo Tyres - Automobielmanagement.nl

Heimann CEO European Operations Apollo Tyres

Apollo Tyres Ltd. heeft Mathias Heimann benoemd als CEO voor Europa & Noord- en Zuid-Amerika en Apollo Vredestein B.V.

Heimann (48) zal zijn werk uitvoeren vanuit het hoofdkantoor voor Apollo’s Europese activiteiten in Enschede. Hij is de opvolger van Luis Ceneviz, die afgelopen zomer kenbaar maakte terug te willen naar Brazilië om daar als ondernemer te beginnen.

De nieuwe CEO komt oorspronkelijk uit Duitsland en heeft meer dan twintig jaar ervaring in sales, marketing en productie. Tijdens zijn loopbaan in de automotive sector werkte hij onder meer bij OE-leveranciers en retail- en serviceorganisaties van grote, internationale autoproducenten in Europa en Azië. Ook werkte hij jarenlang voor Continental A.G. in Europa, Zuid-Amerika en Azië.