Grossier Lantinga van GroupAuto naar Vrooam

Lantinga automaterialen (Emmen, Stadskanaal, Winschoten) stapt over van GroupAuto Union naar Vrooam.

Voorzitter Bram Teun Koskamp van de Vrooam: "Vorige week hebben we gemeld dat we met een aantal potentiele kandidaten in gesprek zijn. Hiervan is Lantinga de eerste uitkomst." Wel moet de algemene ledenvergadering nog over definitieve deelname beslissen. Volgens Koskamp zullen meer grossiers worden verwelkomd. "Binnenkort zullen we de verdere groei van het netwerk bekend maken".

Afgelopen week liet Vrooam weten zijn netwerk uit te breiden met vier grossiers, samen goed voor negen vestigingen: Remto (Zoetermeer, Nootdorp), AMG (Zwijndrecht, Zevenbergen en Etten-Leur), Leo de Groot (Hillegom, Haarlem), Auto Electra Service (Naaldwijk, Delft). De grossiersorganisatie wil de komende tijd haar aanwezigheid in de markt en slagkracht van de concepten vergroten; idem de samenwerking met de partijen binnen Fource (het vroegere Van Heck, Havam, Kühne, Harrems).

Lantinga Automaterialen zat sinds december vorig jaar bij GroupAuto. Het was toen een terugkeer: in 2010 was de grossier daar vertrokken, toen de eigen leveranciersvoorkeur niet bleek aan te sluiten op die van de groep.

 

Grossier Lantinga van GroupAuto naar Vrooam - Automobielmanagement.nl

Grossier Lantinga van GroupAuto naar Vrooam

Lantinga automaterialen (Emmen, Stadskanaal, Winschoten) stapt over van GroupAuto Union naar Vrooam.

Voorzitter Bram Teun Koskamp van de Vrooam: "Vorige week hebben we gemeld dat we met een aantal potentiele kandidaten in gesprek zijn. Hiervan is Lantinga de eerste uitkomst." Wel moet de algemene ledenvergadering nog over definitieve deelname beslissen. Volgens Koskamp zullen meer grossiers worden verwelkomd. "Binnenkort zullen we de verdere groei van het netwerk bekend maken".

Afgelopen week liet Vrooam weten zijn netwerk uit te breiden met vier grossiers, samen goed voor negen vestigingen: Remto (Zoetermeer, Nootdorp), AMG (Zwijndrecht, Zevenbergen en Etten-Leur), Leo de Groot (Hillegom, Haarlem), Auto Electra Service (Naaldwijk, Delft). De grossiersorganisatie wil de komende tijd haar aanwezigheid in de markt en slagkracht van de concepten vergroten; idem de samenwerking met de partijen binnen Fource (het vroegere Van Heck, Havam, Kühne, Harrems).

Lantinga Automaterialen zat sinds december vorig jaar bij GroupAuto. Het was toen een terugkeer: in 2010 was de grossier daar vertrokken, toen de eigen leveranciersvoorkeur niet bleek aan te sluiten op die van de groep.