Met de Award beloont de jury naar eigen zeggen een periode van ruim 25 jaar waarin het bedrijf heeft bijgedragen aan de goede reputatie van onderdelenrevisie. Hoofdredacteur William Schwarck van ReMaTecNews – tevens juryvoorzitter – vindt het bedrijf een voorbeeld voor de sector, gezien de geleverde innovatie, creativiteit en inspiratie. Hij noemde Jack Stack "een ware visionair". De prijs werd afgelopen weekeinde uitgereikt tijdens de opening van de vakbeurs BigR/ReMaTecUSA.

SRC Holding is gevestigd in Springfield, Missouri. Jack Stack heft twee managementboeken op zijn naam staan, waarin hij benadrukt dat een bedrijf alleen echt succesvol kan zijn wanneer het alle kwaliteiten van zijn medewerkers benut, ongeacht hun positie. SRC is eigendom van de werknemers, draait een omzet van 450 miljoen dollar, exploiteert 31 business units, inclusief joint ventures met John Deere, Case New Holland en Navistar.