Brezan introduceert budgetlabel DriveTec

Brezan introduceert het budgetlabel DriveTec, om te beantwoorden aan “de vraag naar goede slijtagedelen tegen een gunstige prijs”. Het nieuwe private label omvat remdelen, wiellagers en wisserbladen.

Het assortiment remblokken en remschijven van DriveTec dekt het grootste gedeelte van het wagenpark af. De remdelen zijn volgens Brezan gemiddeld vijf procent goedkoper dan die van concurrerende merken als Requal, Quinton & Hazell en Vector. Traditioneel zijn remdelen een belangrijke onderdelengroep voor het autobedrijf. Met de merken Brembo (Best Quality), Delphi (Best Choice) en DriveTec (Best Price) zegt Brezan nu het remmenprogramma op orde te hebben.

Uit marktonderzoek van Brezan zou ook gebleken zijn dat autobedrijven behoefte hebben aan een goedkoper alternatief voor wiellagers en wisserbladen. Om die reden zijn deze productgroepen eveneens opgenomen in DriveTec. De wisserbladen omvatten naast conventionele wisserbladen ook flatblades en retrofit wisserbladen.

Brezan is begin dit jaar gestart met het verbeteren van zijn aanbod. "We concentreren ons daarbij op onderdelengroepen waarvan wij voor het autobedrijf een grote omzet- en winstverbetering verwachten", zegt manager product management & purchasing Art-Jan Kraaij. "Hierbij luisteren wij goed naar de wensen van de Brezan verkooppunten en van hun klanten. Uit deze aanpak is het DriveTec label ontstaan."

DriveTec onderdelen zijn exclusief beschikbaar bij de vestigingen van Brezan Automaterialen en kunnen ook online worden besteld via de nieuwe onderdelencatalogus PartsCat new generation.

Brezan introduceert budgetlabel DriveTec - Automobielmanagement.nl

Brezan introduceert budgetlabel DriveTec

Brezan introduceert het budgetlabel DriveTec, om te beantwoorden aan “de vraag naar goede slijtagedelen tegen een gunstige prijs”. Het nieuwe private label omvat remdelen, wiellagers en wisserbladen.

Het assortiment remblokken en remschijven van DriveTec dekt het grootste gedeelte van het wagenpark af. De remdelen zijn volgens Brezan gemiddeld vijf procent goedkoper dan die van concurrerende merken als Requal, Quinton & Hazell en Vector. Traditioneel zijn remdelen een belangrijke onderdelengroep voor het autobedrijf. Met de merken Brembo (Best Quality), Delphi (Best Choice) en DriveTec (Best Price) zegt Brezan nu het remmenprogramma op orde te hebben.

Uit marktonderzoek van Brezan zou ook gebleken zijn dat autobedrijven behoefte hebben aan een goedkoper alternatief voor wiellagers en wisserbladen. Om die reden zijn deze productgroepen eveneens opgenomen in DriveTec. De wisserbladen omvatten naast conventionele wisserbladen ook flatblades en retrofit wisserbladen.

Brezan is begin dit jaar gestart met het verbeteren van zijn aanbod. "We concentreren ons daarbij op onderdelengroepen waarvan wij voor het autobedrijf een grote omzet- en winstverbetering verwachten", zegt manager product management & purchasing Art-Jan Kraaij. "Hierbij luisteren wij goed naar de wensen van de Brezan verkooppunten en van hun klanten. Uit deze aanpak is het DriveTec label ontstaan."

DriveTec onderdelen zijn exclusief beschikbaar bij de vestigingen van Brezan Automaterialen en kunnen ook online worden besteld via de nieuwe onderdelencatalogus PartsCat new generation.