Gertjan Sluijter nieuwe voorzitter RAI Autovak

Tijdens de gisteren gehouden ledendag heeft afdeling Autovak van RAI Vereniging Gertjan Sluijter benoemd tot haar nieuwe onafhankelijk voorzitter.

Sluijter is directeur van Hella Benelux en al vele jaren bestuurlijk actief voor Autovak. Tot gisteren was hij voorzitter van de Sectie Distributie en vicevoorzitter van afdeling Autovak. Daarvoor was hij onder meer lange tijd betrokken bij de JCG Business Club en voorzitter van het tentoonstellingscomité van Autovak RAI. Sluijter volgt Dinno van Breugel op, die afscheid neemt vanwege het einde van zijn zittingstermijn; hij was voorzitter sinds 2008 (twee perioden van drie jaar).

Tijdens de Ledendag presenteerde de afdeling Autovak officieel haar nieuwe structuur. Deze vervangt de bekende indeling in secties en is gebaseerd op drie platforms: RAI Industry Platform (voorheen sectie Industrie), RAI Aftermarket Platform (voorheen de secties Accessoires, Bedrijfswagenonderdelen en Distributie) en RAI Equipment Platform (voorheen sectie Garage-uitrusting).

Gertjan Sluijter nieuwe voorzitter RAI Autovak - Automobielmanagement.nl

Gertjan Sluijter nieuwe voorzitter RAI Autovak

Tijdens de gisteren gehouden ledendag heeft afdeling Autovak van RAI Vereniging Gertjan Sluijter benoemd tot haar nieuwe onafhankelijk voorzitter.

Sluijter is directeur van Hella Benelux en al vele jaren bestuurlijk actief voor Autovak. Tot gisteren was hij voorzitter van de Sectie Distributie en vicevoorzitter van afdeling Autovak. Daarvoor was hij onder meer lange tijd betrokken bij de JCG Business Club en voorzitter van het tentoonstellingscomité van Autovak RAI. Sluijter volgt Dinno van Breugel op, die afscheid neemt vanwege het einde van zijn zittingstermijn; hij was voorzitter sinds 2008 (twee perioden van drie jaar).

Tijdens de Ledendag presenteerde de afdeling Autovak officieel haar nieuwe structuur. Deze vervangt de bekende indeling in secties en is gebaseerd op drie platforms: RAI Industry Platform (voorheen sectie Industrie), RAI Aftermarket Platform (voorheen de secties Accessoires, Bedrijfswagenonderdelen en Distributie) en RAI Equipment Platform (voorheen sectie Garage-uitrusting).