Lantinga Automaterialen is dit jaar volop bezig geweest om haar organisatie anders in te richten en meer de focus te leggen op service en concepting. De trend van schaalvergroting in de onderdelenbranche, waarbij vooral volumes, marges en markpositie doorslaggevend zijn, heeft Lantinga doen besluiten tot versterking.

Nieck van Dam was tot 2012 werkzaam bij multinational Robert Bosch als Accountmanager Concepten. Hij speelde een adviserende en strategische rol voor de garageconcepten Bosch Car Service, Bosch AutoCrew en Bosch Injection Systems. Naast de Bosch-formules zal Lantinga Automaterialen in 2015, via het lidmaatschap van grossiersvereniging Vrooam, ook de formule Vakgarage actief inzetten. Behalve op een eigen diesel- en diagnosewerkplaats zal ook worden ingezet op training, marketing en communicatie voor de klanten/garagebedrijven.

Vlnr: Paul Lantinga (algemeen directeur), Roelof Lantinga (operationeel manager), Nieck van Dam (commercieel directeur) en Bert Lantinga (manager Techniek, P&O).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding