AVA koeling en airco in assortiment USN-Centuri

USN-Centuri presenteert op de komende Autoprof Gorinchem (3 t/m 5 februari) een nieuwe productgroep: radiateurs, intercoolers, condensors en aircocompressors van AVA.

De levering start eind januari, aldus USN-verkoopdirecteur Dirk Luteijn. "Wij kregen veel vragen uit de markt naar onderdelen voor het koel- en aircosysteem. Dat was voor ons het signaal om ons assortiment uit te breiden."

De voorbereidingen zijn inmiddels achter de rug. USN-Centuri vraagt tijdens de beurs tevens aandacht voor de aanzienlijke brutoprijsverlaging van de remschijven en remblokken van ABS. Verder kunnen bezoekers een wedstrijdje komen darten tegen Co Stompé.

Meer hierover in de AM-Autoprofbijlage

 

 

AVA koeling en airco in assortiment USN-Centuri - Automobielmanagement.nl

AVA koeling en airco in assortiment USN-Centuri

USN-Centuri presenteert op de komende Autoprof Gorinchem (3 t/m 5 februari) een nieuwe productgroep: radiateurs, intercoolers, condensors en aircocompressors van AVA.

De levering start eind januari, aldus USN-verkoopdirecteur Dirk Luteijn. "Wij kregen veel vragen uit de markt naar onderdelen voor het koel- en aircosysteem. Dat was voor ons het signaal om ons assortiment uit te breiden."

De voorbereidingen zijn inmiddels achter de rug. USN-Centuri vraagt tijdens de beurs tevens aandacht voor de aanzienlijke brutoprijsverlaging van de remschijven en remblokken van ABS. Verder kunnen bezoekers een wedstrijdje komen darten tegen Co Stompé.

Meer hierover in de AM-Autoprofbijlage