Autosport Tepper, Efka en Newsound Benelux fuseren

Autosport Tepper, Efka en Newsound Benelux gaan per 1 april 2015 fuseren.

De gezamenlijke eigenaren, Z&S holding en Newsound Benelux holding bv, willen op deze manier de positie van beide bedrijven in de automotive branche versterken. Het nieuwe bedrijf, Tepper-Efka B.V. bundelt de krachten van beide organisaties, "waardoor klanten op de automotive markt beter bediend kunnen worden en leveranciers meer mogelijkheden door schaalvergroting krijgen."

In de komende periode gaan de bedrijven aan de slag om alle systemen en processen op elkaar aan te sluiten. De hoofdvestiging van Tepper-Efka B.V. is gevestigd op het huidige adres van Tepper in Groningen; de nevenvestiging is de huidige locatie van Efka Import / Newsound Benelux. De directeur van het nieuwe bedrijf wordt Frank Klaassens, de huidige directeur-eigenaar van Efka B.V/Newsound Benelux B.V. De huidige interim directeur bij Tepper, Ton Kol, neemt afscheid.

Autosport Tepper, Efka en Newsound Benelux fuseren - Automobielmanagement.nl

Autosport Tepper, Efka en Newsound Benelux fuseren

Autosport Tepper, Efka en Newsound Benelux gaan per 1 april 2015 fuseren.

De gezamenlijke eigenaren, Z&S holding en Newsound Benelux holding bv, willen op deze manier de positie van beide bedrijven in de automotive branche versterken. Het nieuwe bedrijf, Tepper-Efka B.V. bundelt de krachten van beide organisaties, "waardoor klanten op de automotive markt beter bediend kunnen worden en leveranciers meer mogelijkheden door schaalvergroting krijgen."

In de komende periode gaan de bedrijven aan de slag om alle systemen en processen op elkaar aan te sluiten. De hoofdvestiging van Tepper-Efka B.V. is gevestigd op het huidige adres van Tepper in Groningen; de nevenvestiging is de huidige locatie van Efka Import / Newsound Benelux. De directeur van het nieuwe bedrijf wordt Frank Klaassens, de huidige directeur-eigenaar van Efka B.V/Newsound Benelux B.V. De huidige interim directeur bij Tepper, Ton Kol, neemt afscheid.