Tot nu toe 25 Nederlandse exposanten ReMaTec 2015

Met naar verwachting minimaal 225 exposanten zal de komende revisiebeurs ReMaTec volgens de organisatie de vorige editie (187 deelnemers) met meer dan twintig procent overtreffen.

Ten opzichte van twee jaar geleden zouden veel bedrijven dit jaar bovendien hebben gekozen voor een grotere standruimte. Van Nederlandse zijde hebben tot nu toe 25 exposanten hun deelname bevestigd.

Verspreid over twee beurshallen beslaat de komende show een totale beursoppervlakte van tienduizend vierkante meter. De exposanten zijn afkomstig uit meer dan twintig landen. ReMaTec beleeft straks zijn achtste uitvoering en vindt plaats van 14 t/m 16 juni in Amsterdam RAI. Het entreebeleid is aangepast. Bezoekers worden aangemoedigd zo vroeg mogelijk online te registreren (t/m 5 juni) voor gratis toegangskaarten. Voor wie zich registreert na 5 juni 2015 worden kosten in rekening gebracht. Overigens kunnen bezoekers met een uitnodiging van een exposant zich tijdens de gehele beursperiode kosteloos aanmelden.

Met een duidelijk beeld van de bezoekersaantallen kan de organisatie tijdig de juiste voorzieningen treffen, zegt beursmanager Niels Klarenbeek. "Daarnaast geeft online registratie ons de kans om bezoekers op de hoogte te houden.  We proberen ze alle middelen aan te reiken om zoveel mogelijk uit hun beursbezoek te halen."

De revisiebranche heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt, parallel aan de maatschappelijke trend van duurzaamheid. In het programma Horizon 2020 heeft de Europese Commissie revisie aangewezen als middel om internationaal energiegebruik, afval en emissies in te perken.

Inschrijven kan nog steeds (e.barink@rai.nl). 

 

Tot nu toe 25 Nederlandse exposanten ReMaTec 2015 - Automobielmanagement.nl

Tot nu toe 25 Nederlandse exposanten ReMaTec 2015

Met naar verwachting minimaal 225 exposanten zal de komende revisiebeurs ReMaTec volgens de organisatie de vorige editie (187 deelnemers) met meer dan twintig procent overtreffen.

Ten opzichte van twee jaar geleden zouden veel bedrijven dit jaar bovendien hebben gekozen voor een grotere standruimte. Van Nederlandse zijde hebben tot nu toe 25 exposanten hun deelname bevestigd.

Verspreid over twee beurshallen beslaat de komende show een totale beursoppervlakte van tienduizend vierkante meter. De exposanten zijn afkomstig uit meer dan twintig landen. ReMaTec beleeft straks zijn achtste uitvoering en vindt plaats van 14 t/m 16 juni in Amsterdam RAI. Het entreebeleid is aangepast. Bezoekers worden aangemoedigd zo vroeg mogelijk online te registreren (t/m 5 juni) voor gratis toegangskaarten. Voor wie zich registreert na 5 juni 2015 worden kosten in rekening gebracht. Overigens kunnen bezoekers met een uitnodiging van een exposant zich tijdens de gehele beursperiode kosteloos aanmelden.

Met een duidelijk beeld van de bezoekersaantallen kan de organisatie tijdig de juiste voorzieningen treffen, zegt beursmanager Niels Klarenbeek. "Daarnaast geeft online registratie ons de kans om bezoekers op de hoogte te houden.  We proberen ze alle middelen aan te reiken om zoveel mogelijk uit hun beursbezoek te halen."

De revisiebranche heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt, parallel aan de maatschappelijke trend van duurzaamheid. In het programma Horizon 2020 heeft de Europese Commissie revisie aangewezen als middel om internationaal energiegebruik, afval en emissies in te perken.

Inschrijven kan nog steeds (e.barink@rai.nl).