Otogros sluit zich aan bij AD Benelux

Na Auto Waard (vorige week) is Otogros de volgende grossier die zich aansluit bij het netwerk van AD Benelux.

Otogros heeft vestigingen in Almere, Putten, Amersfoort, Kampen, Veenendaal en Epe. Deze vestigingen worden bevoorraad vanuit het distributiecentrum in Oosterhout en de nieuwe supply-depots die AD Benelux op korte termijn zal openen. Het eerste geplande depot wordt ingericht in Amsterdam.

Met zes vestigingen vormt Otogros een sterke partij in het midden van het land. Naast het universele autobedrijf is ook de dealer een belangrijke doelgroep. Pim van’t Hoenderdaal, Sales Director AD Benelux, is "zeer verheugd over de samenwerking. Ze  bevestigt dat de Nederlandse grossier in ons een geschikte partner ziet voor het creëren van een markt met condities die gezond zijn voor alle betrokken partijen."

Otogros sluit zich aan bij AD Benelux - Automobielmanagement.nl

Otogros sluit zich aan bij AD Benelux

Na Auto Waard (vorige week) is Otogros de volgende grossier die zich aansluit bij het netwerk van AD Benelux.

Otogros heeft vestigingen in Almere, Putten, Amersfoort, Kampen, Veenendaal en Epe. Deze vestigingen worden bevoorraad vanuit het distributiecentrum in Oosterhout en de nieuwe supply-depots die AD Benelux op korte termijn zal openen. Het eerste geplande depot wordt ingericht in Amsterdam.

Met zes vestigingen vormt Otogros een sterke partij in het midden van het land. Naast het universele autobedrijf is ook de dealer een belangrijke doelgroep. Pim van’t Hoenderdaal, Sales Director AD Benelux, is "zeer verheugd over de samenwerking. Ze  bevestigt dat de Nederlandse grossier in ons een geschikte partner ziet voor het creëren van een markt met condities die gezond zijn voor alle betrokken partijen."